fbpx

Ik sta stevig 8-12 jaar

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
39,50

Module 1: De superheld

In de eerste ga je op zoek naar je eigen superheld. Je ontdekt je eigen kwaliteiten, gaat ontdekken wie er om je heen is die je om hulp kan vragen en leert op welke momenten je al een superheld bent! Dus dat iets lukt wat je moeilijk/spannend vindt.

Free

Module 2: Je slechterik

In deze module ben je een detective. Je leert over de momenten die je moeilijk vindt. Je leert je de lichaamsseintjes te herkennen als je last krijgt van deze momenten. Verder oefen je met je eigen grenzen aanvoelen en aangeven.

Module 3: Je gevoelens

Kruip in de huid van een dokter en leer alles over gevoelens herkennen bij jezelf en anderen. Kom te weten waar je welke gevoelens kan voelen in je lichaam en hoeveel verschillende gevoelens er eigenlijk allemaal zijn.

Module 4: Rust en ontspan

Je blijft nog een dokter in deze module en leert van alles over hoe je je lichaam kan helpen rustig te worden als je last hebt van spanning, stress of angst. Je gaat oefenen met ontspanning om heftige gevoelens rustiger te maken. Je leert meer over hoe je goed kan ademhalen zodat je je beter voelt.

Module 5: Je gedachten

In deze module wordt je een directeur: de baas van je gedachten. Je leert over het verschil tussen gedachten en gevoelens. Verder ga je oefenen om de niet-helpende gedachten om te gaan zetten in gedachten die je helpen en je gaat begrijpen dat jij de baas bent en mag zijn over je gedachten en je hierdoor sterker gaat voelen.

Module 6: Een stappenplan

In deze module mag je een juf/meester zijn. Je gaat dat wat je lastig vindt leren in kleinere stapjes te gaan zetten zodat je in kleine stapjes gaat leren om het aan te pakken. Je leert dat er vaak verschillende oplossingen zijn voor een probleem en dat je iets niet in 1 keer hoeft te kunnen.

Module 7: Versla je slechterik

Je bent een superheld! In deze module ga je alles wat je geleerd hebt echt oefenen! Stap voor stap, zodat je je echt een superheld voelt met je nieuwe superpowerrrs!!! Wat zal jij trots zijn op jezelf!