fbpx

Ik sta stevig 8-12 jaar

Het programma “Ik sta stevig” is de perfecte oplossing om je kind zijn eigen emoties te laten beheersen, zelfs als je alles al eerder hebt geprobeerd.”

Het programma “ik sta stevig” zal je kind de waarde leren van wie hij/zij is en hoe je kind kan omgaan met de moeilijke momenten in het leven.

Kinderen twijfelen zo veel aan zichzelf naarmate ze ouder worden en hoewel we als ouders onze kinderen vertellen hoe speciaal ze zijn en hoe ze met moeilijke situaties om moeten gaan; het is niet altijd gemakkelijk om onze eigen kinderen naar ons advies te laten luisteren (zelfs als het ECHT goed advies is).

Door SAMEN aan de slag te gaan met dit effectieve (en leuke) programma leren kinderen steviger in hun schoenen te staan en beter om te gaan met (heftige/moeilijke) emoties EN krijg je als ouder(s) handvatten in handen hoe je je kind effectief kan ondersteunen.

Stel je voor hoe het zou zijn om…


….je kind bij school af te zetten of een activiteit en te weten dat hij/zij ze zich beter voelen dan hij/zij ooit gedaan heeft.

…te weten dat je kind een goed begrip heeft waardoor het boos/verdrietig/angstig wordt en hoe hij/zij de richting van zijn gedachten en emoties kan veranderen.

…je kind JOU vertelt hoe je moet omgaan met uitdagende situaties (dit is een veelvoorkomend bijproduct van dit programma).

…je kind positief te zien reageren op een situatie, terwijl je weet dat hij/zij in het verleden een totaal andere reactie zou hebben gehad in dezelfde situatie.

Oplossingen, handvatten, energie, zelfvertrouwen & veerkracht

In 7 weken, kun je veel bereiken. Jij en je kind krijgen alle handvatten die nodig zijn om beter met emoties, stress, angst of piekeren om te gaan. En zo komt hij of zij veerkrachtiger in het leven te staan.

Wat zeggen anderen

Dankzij de training leert  je kind:

 Angsten de baas worden
 Ontspannen
 Weerbaarder zijn
 Piekeren aanpakken
 Zelfvertrouwen opbouwen
 Emoties reguleren
 Een growth mindset opbouwen
 Positief te denken
 Eigen kwaliteiten (her)kennen

Je kind leert zelf zijn of haar superpower*  (her)kennen. Hij of zij kan voortaan een uitdaging in kleine stapjes opdelen én zichzelf belonen voor successen. Zo wordt hij of zij veerkrachtiger, met meer zelfvertrouwen en kan beter tegen een stootje.

*In deze training kruipt je kind in de huid van een superheld. Hij of zij gaat in elke module aan zijn of haar superpower werken, die we samen stap-voor-stap versterken.

Dus de superpower is datgene wat hij of zij wil leren: angsten de baas zijn, piekergedachten stoppen, of minder spanning voelen, zelfvertrouwen hebben etc.
Elke module kruipt hij of zij in de huid van een ander (beroep): detective, dokter, directeur of juf/ meester. Zo onderzoekt hij of zij elk onderdeel en leert steeds meer. Uiteindelijk komt dit alles samen in de rol van superheld. En bezit je zoon of dochter dan zijn superpowerrr. Whoop! Whoop!

Bewezen effectief*

Gevoelens zoals angst, spanning en stress werken op drie onderdelen: het lichaam, de gedachten en gedrag. Daarom werken we lichaamsgericht, op cognitie (kennis) en oplossingsgericht in deze training.

*Bewezen methode

De online training is opgebouwd volgens het erkende en complete stappenplan van het vriendenprogramma. Wetenschappelijk is de groei en het effect bij kinderen aangetoond. Vrienden staat voor: Voel – Rust – Ik kan het (proberen) – Eerst plannen – Netjes en beloon – Doe (blijf oefenen) – EN lach: Blijf rustig in moeilijke situaties! Lees meer over dit erkende, wetenschappelijk bewezen en complete programma.

De training bestaat uit:

  • 7 modulen.
  • Elke module start met het kijken van een online video met laagdrempelige uitleg en informatie.
  • 3 werkboeken (allemaal online in PDF om te printen):
    – Superheldenwerkboek: voor het kind om oefeningen in te maken.
    – Superheldenteam werkboek: voor ouder/verzorger en kind samen met ondersteunende dynamische en/of creatieve opdrachten.
    – Superheldencoach werkboek: voor de ouder/verzorger met achtergrondinformatie, tips, handvatten en verdiepende vragen.

Bonus

Naast de bovengenoemde voordelen en wat je allemaal leert, krijg je er ook GRATIS bij:
Superpowerrr-kaartjes voor het superpowerrrrspel; super leuk om te spelen, goed voor het zelfvertrouwen en eenvoudig zelf te printen!

LAAT DE SUPERPOWERRR IN JE KIND LOS!

!! Direct van start !!

Hieronder kan je de training direct aanschaffen. Klik op “in winkelmandje”, vul je gegevens in, reken af en je ontvangt in je email direct een inlogcode en wachtwoord zodat je in kan loggen in het portaal om te starten.

Veel succes en plezier!

Ik sta stevig: online ouder-kind training

71,50 incl. btw

Na betaling ontvang je direct een inlogcode en wachtwoord om te kunnen starten met de training. (Dit staat in de email met de factuur).

Categorie: [social_share_list]
Beschrijving

De training om samen te werken aan veerkracht, zelfvertrouwen en angsten de baas worden en emotieregulatie te stimuleren.