fbpx

“Lenneke heeft onze dochter enorm geholpen. Wij hebben haar ervaren als zeer betrokken en positief”

Ben jij op zoek naar een kindercoach in Leiden? Ik van Kinderpraktijk Mimosa help jou en je kind van harte verder! Wanneer je het gevoel hebt dat jouw kind de laatste tijd niet zo goed in zijn of haar vel zit, maakt dit je als ouder ongerust. Logisch. Je wilt immers dat je kind zich fijn, gelukkig en zelfverzekerd voelt! Wellicht is je kind wat vaker boos dan normaal, of merk je dat hij of zij veel verdriet met zich meedraagt. Ook kan het zo zijn dat je kind slecht slaapt. Allemaal tekenen dat er iets niet helemaal in orde is. Ik als kindercoach kan net dat steuntje in de rug geven waardoor jouw kind weer positief verder kan! Een kind weet vaak onbewust haarfijn wat hij of zij nodig heeft om met het probleem om te gaan. Als ouder begrijp je dat soms niet helemaal. Ik als kindercoach in Leiden weet dit wel te achterhalen. Ik help als kindercoachpraktijk in Leiden een kind zijn eigen wijsheid te vinden!

Waarom een kindercoach in Leiden?

Slecht in je vel zitten hoeft echt niet alleen voor volwassenen te zijn. Ook kinderen kunnen hier flink last van hebben! Bij een kind kan dit zich op vele manieren uiten. Bijvoorbeeld door het slechter slapen. Misschien heeft jouw zoon of dochter last van nachtmerries of ligt hij of zij uren wakker. Ook kan het dat je kind moeite heeft met het maken van vriendjes, het lastig vindt om voor zichzelf op te komen of een flink gebrek aan zelfvertrouwen heeft. Wellicht is het wel geen van dit alles. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je als ouder of verzorger de vinger kan leggen op het probleem. Maar het is hoe dan ook vervelend! Niet alleen voor jou als ouder om te zien, maar zeker voor je kind. Juist in de jonge levensjaren is het van belang om zorgeloos en zelfverzekerd en je fijn te voelen. Een beetje hulp kan nooit kwaad. Ook in dit geval niet! Kinderpraktijk Mimosa kan ondersteuning bieden als kindercoach. Zo kan jouw kind weer verder en weet hij of zij het probleem het hoofd te bieden. Dat wil niet zeggen dat het probleem direct is opgelost, maar je kind krijgt wel handvatten aangereikt waarmee hij of zij zelf weer verder kan. En dat zijn bruikbare lessen voor de rest van het leven!

Wat doe ik als kindercoach in Leiden?

Als kindercoach in Leiden en omgeving Wassenaar, Leidschendam, Voorschoten, Voorburg, Katwijk en Oegstgeest kan ik ondersteuning bieden bij:

  • Faalangst
  • Het beter in de vel komen te zitten van het kind
  • Vergroten van het zelfvertrouwen
  • Leren omgaan met emoties
  • Wanneer er moeite is met sociale vaardigheden of vrienden maken
  • Wanneer het kind gepest wordt of is
  • Het leren omgaan met verandering in de gezinssituatie door bijvoorbeeld een scheiding, verlies of verhuizing
  • Bij andere dagelijkse belemmeringen

Als kindercoachpraktijk in Leiden leer ik het kind al spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar de krachten kwaliteiten van het kind! Door deze methode wordt het niet zwaarmoedig en kan het voor het kind zelfs als leuk ervaren worden. Ik werk oplossingsgericht en blijf niet hangen in het probleem.

Neem contact op!

Wil jij Kinderpraktijk Mimosa inschakelen als kindercoach in Leiden? Neem dan vooral contact op. Ook wanneer je vragen voor mij hebt! Ik help je van harte verder. Bel gerust naar telefoonnummer 0611143590 of stuur een e-mail naar info@kinderpraktijkmimosa.nl. Tevens ben ik ook te volgen op Facebook.  Je kan ook online direct een afspraak maken voor een INTAKE  gesprek. Kies in de agenda de datum en tijd die het beste uitkomt. Binnen 2 werkdagen zal er een bevestiging gestuurd worden, met daarin het intake formulier. Mochten er na het aanmelden vragen zijn, neem dan gerust contact op met mij door mij te bellen op 06-11143590.