fbpx

Woon je in de buurt van Voorschoten en ben je op zoek naar een professionele kindercoach? Zoek dan niet verder want je bent bij mij van Kinderpraktijk Mimosa aan het juiste adres. Ik help jou en je kind graag verder. Problemen van kinderen kunnen zich op allerlei manieren uiten, bijvoorbeeld door middel van woede of verdriet. Spelenderwijs kan ik uitkomst bieden door je kind nieuwe vaardigheden aan te leren, zodat je kind beter met de problemen om kan gaan. Heb je vragen over wat ik voor jou en je kind kan betekenen als kindercoach in Voorschoten? Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen.

Wat ik voor jou en je kind kan betekenen

Als je het idee hebt dat je kind niet goed in zijn of haar vel zit maak je je als ouder zorgen, dat begrijp ik. Misschien slaapt je kind slecht, heeft je kind veel verdriet of is je kind vaker boos dan voorheen. Ik kan jou en je kind als kindercoach in Voorschoten van kinderpraktijk Mimosa hulp bieden bij het opsporen en bij het leren omgaan met het probleem. Ik geef je kind namelijk graag dat ene steuntje in de rug dat zo hard nodig is om op een positieve manier weer verder te kunnen. Dat doe ik door je kind al spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan te leren en samen op zoek te gaan naar de kwaliteiten van je kind. Dankzij deze methode, waarin ik je kind spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan leer, wordt mijn hulp niet als zwaarmoedig ervaren en zal je kind er zelfs plezier in hebben. Met mijn steun als kindercoach van kinderpraktijk Mimosa leert je kind omgaan met het probleem.

Wanneer je voor mij kiest als de kindercoach in Voorschoten, kan ik hulp bieden wanneer je kind:

  • Faalangst heeft
  • Moeite heeft met het omgaan met emoties
  • Moeite met sociale vaardigheden of het maken van vrienden
  • Niet goed in zijn of haar vel zit
  • Gepest wordt
  • Moeilijk met een veranderende gezinssituatie om kan gaan
  • Alledaagse belemmeringen ervaart

Schakel de hulp in van de kindercoach in Voorschoten

Ben je overtuigd van wat ik voor jou en je kind kan betekenen als kindercoach in Voorschoten? Neem dan gerust contact met me op voor het plannen van een intakegesprek. Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek door in de agenda een geschikte dag en tijdstip aan te klikken. Twee dagen daarna ontvang je een bevestiging van de afspraak en een intakeformulier in je mailbox. Heb je vragen over wat ik voor jou en je kind kan betekenen als kindercoach in Voorschoten? Twijfel dan niet en neem gerust contact met me op door te bellen naar 06-11143590 of een e-mail te sturen naar info@kinderpraktijkmimosa.nl. Ik sta je graag te woord!