fbpx

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1575630519941{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_empty_space][vc_separator type=”normal”][vc_column_text]

Wat is oudercoaching?

Kinderpraktijk Mimosa | Kindercoaching, oudercoaching en trainingenBij oudercoaching gaan we samen kijken naar waar de behoefte ligt. Heb je behoefte aan opvoedondersteuning; vragen omtrent de opvoeding, hoe je het beste je kind kan ondersteunen, maar ook hoe je met bepaald gedrag om kan gaan. Of heb je behoefte aan het versterkt worden in je rol als ouder.


Oudercoaching als hulpmiddel


Ik kan als oudercoach de nodige verheldering én tools aanreiken waardoor jij als ouder met meer zelfvertrouwen kan opvoeden. Samen gaan we op zoek naar een plan om de struikelblokken die voor jou als ouder moeilijk zijn aan te pakken. Dit alles op een ondersteunende en empatische wijze, waarbij we ook vooral gaan kijken naar jouw kwaliteiten als ouder en naar de momenten dat iets wel goed gaat. Dit zijn namelijk de belangrijke momenten om die verder uit te gaan bouwen.


Dankzij oudercoaching kom jij als ouder weer in je kracht te staan, het zorgt voor meer rust en ontspanning voor je jezelf, maar ook in het gezin.


Kennismaking en intake


Ieder coachingstraject begint met een intake gesprek waarin je aangeeft waarbij je hulp zou willen hebben. Na het maken van een afspraak stuur ik per email een vragenlijst die ik graag uiterlijk 3 dagen voor het intakegesprek retour ontvang per mail, zodat ik mij goed kan voorbereiden op ons gesprek.


Tijdens het intake gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Dit kan bij mij op de praktijk, maar ook bij jou thuis of een andere locatie naar voorkeur. We zullen het intakeformulier bespreken en hier dieper op ingaan. We zullen bespreken wat de hulpvraag zal zijn en hoe we hiermee aan de slag zullen gaan.


Coachingstraject

Tijdens het traject gaan we aan de slag met de hulpvraag. We gaan oplossingsgericht aan de slag zodat het traject kortdurend (ongeveer 3 tot 7 sessies) is en je als ouder weer in je kracht staat om het zelf verder op te pakken. De frequentie spreken we met elkaar af. Dit kan 1 keer per week zijn, maar ook 1 keer in de 2 weken.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1575630757580{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}” z_index=”” background_color=”#007fa1″][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1573559652949{padding-top: 0px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 25px !important;}” el_class=”content-testimonials”][vc_column_inner][vc_column_text]

Wat zeggen anderen

[/vc_column_text][vc_empty_space][testimonials_carousel category=”oudercoaching” number=”3″ number_per_slide=”3″ order_by=”date” order=”ASC” show_navigation=”yes” navigation_style=”dark” auto_rotate_slides=”3″ text_font_size=”15″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_column][/vc_column]