fbpx

Heb je ondersteuning nodig met betrekking tot de opvoeding van je kind? Kinderpraktijk Mimosa biedt opvoedondersteuning op maat aan. Ik werk oplossingsgericht, omdat blijven hangen in een probleem niet altijd de juiste resultaten oplevert. In plaats van het probleem ‘uit te graven’ gaan we samen op zoek naar wanneer iets wel lukt, en naar welke kwaliteiten je als ouder op dat moment bezit. We leggen de focus op het positieve, omdat dit het beste resultaat oplevert.

Waarom opvoedondersteuning?

Opvoedondersteuning helpt jou en je kind om een lastige situatie het hoofd te bieden. We kijken samen naar wat jij als ouder of je kind mag leren om tot een gewenst resultaat te komen.
Dit betekent geen kant en klare oplossingen, omdat elke gezinssituatie anders is en vraagt om een andere aanpak. Ik maak een oplossing op maat.
Jij en je kind leren elkaar beter te begrijpen, je leert hoe de interactie tussen jou en je kind verloopt, en je leert in je kracht te komen als ouder.
Of ervaar je spanningen met je partner rondom de opvoeding van je kind? Kinderpraktijk Mimosa is er voor je.
Ook wanneer loslaten een thema is, en je een sterke verbinding met je kind voelt, kan ik ondersteuning bieden. Zo krijg je (weer) een fijne sfeer en balans in het gezin. Je krijgt weer de regie als ouder en je kind zal emotioneel sterker worden wanneer ieder op een positieve manier zijn/haar krachten leert in te zetten.

Over Kinderpraktijk Mimosa

Naast opvoedondersteuning kun je bij de praktijk terecht voor kindercoaching, oudercoaching, weerbaarheidstrainingen en sociale vaardigheidstrainingen.
Daarnaaast biedt Kinderpraktijk Mimosa een “Ik leer leren” training aan voor kinderen uit groep 7/8, ter voorbereiding op de brugklas.
De coaching en training wordt aangeboden in Wassenaar, Leiden, Leidschendam, Voorschoten, Voorburg, Katwijk en Oegstgeest. Ook organiseer ik diverse workshops en thema avonden, zoals bijvoorbeeld een thema avond ‘omdenken in de opvoeding’. Een mooie manier om naast de opvoedondersteuning meer kennis op te doen over de opvoeding van je kind.

Contact

Wil je meer weten over opvoedingsondersteuning bij Kinderpraktijk Mimosa? Neem gerust contact met ons op.

Je kunt ook online een afspraak voor een INTAKE  gesprek.
Kies in de agenda (rechts te vinden op deze pagina) de datum en tijd die het beste uitkomt. Binnen 2 werkdagen zal er een bevestiging gestuurd worden, met daarin het intake formulier.