fbpx

Kennismaking en intake

Ieder coachingstraject begint met een intake gesprek waarin je aangeeft waarbij je hulp zou willen hebben. Na het maken van een afspraak stuur ik per email een vragenlijst die ik graag uiterlijk 3 dagen voor het intakegesprek retour ontvang per mail, zodat ik mij goed kan voorbereiden op ons gesprek. 

Tijdens het intake gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Dit kan bij mij op de praktijk, maar ook bij jou thuis of een andere locatie naar voorkeur. We zullen het intakeformulier bespreken en hier dieper op ingaan. We zullen bespreken wat de hulpvraag zal zijn en hoe we hiermee aan de slag zullen gaan.

Coachingstraject

Tijdens het traject gaan we aan de slag met de hulpvraag. Het kan zijn dat ik ervoor kies om met materialen aan de slag te gaan, zoals bijvoorbeeld het “coachee spel” of het spel “aangenaam kennismaken“, verder gaan we het vooral hebben over wanneer iets wel goed gaat en bespreken hoe dit verder uitgebouwd kan worden. Oplossingsgericht aan de slag zodat het traject kortdurend is en je als ouder weer in je kracht staat om het zelf verder op te pakken.

Het coachingstraject is kortdurend, over het algemeen genomen 3 tot 7 sessies.

Tarieven

Intakegesprek € 79(75min)
Coachingsessie € 79(75min)

Direct online een afspraak maken voor een INTAKE gesprek? Vul dan hieronder in de agenda de datum en tijd in die het beste uitkomt. Binnen 2 werkdagen zal er een bevestiging gestuurd worden, met daarin het intake formulier.

 

Oudercoaching Voorwaarden Contact