fbpx

🌟 Ontdek de Kracht van Emotionele Veerkracht:

 

Training voor Professionals die Werken met Kinderen en Jongeren! 🌟

 

Ben jij een professional die zich inzet voor het welzijn van kinderen en jongeren? Merk je dat steeds meer van hen worstelen met angsten, moeite hebben met het omgaan met boosheid, neerslachtigheid en een laag zelfbeeld? Dan is onze training precies wat je nodig hebt!

Onze uitgebreide training biedt een schat aan praktische handvatten, oefeningen en inzichten om jou te helpen bij het ondersteunen van kinderen en jongeren in hun emotionele reis. Of je nu een leraar, kindercoach, jeugdwerker of therapeut bent, deze training is ontworpen om jou te voorzien van de tools die nodig zijn om het verschil te maken in het leven van kinderen en jongeren.

 

Wat maakt onze training uniek: 

✨ Een scala aan praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in zowel groeps- als individuele settings, waardoor je flexibel kunt werken afhankelijk van de behoeften van de kinderen en jongeren waarmee je werkt.

✨ Diepgaande inzichten in de emotionele uitdagingen waarmee kinderen en jongeren worden geconfronteerd, inclusief angsten, boosheid, neerslachtigheid en een laag zelfbeeld, en hoe je hier effectief op kunt reageren. 

✨ Bewezen strategieën om de veerkracht van kinderen en jongeren te versterken, waardoor ze beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en tegenslagen. 

✨ Persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw professionele vaardigheden te versterken en jouw vermogen om impact te hebben te vergroten.

Of je nu net begint in je carrière of jarenlange ervaring hebt, onze training biedt waardevolle inzichten en tools die jouw werk met kinderen en jongeren naar een hoger niveau tillen. Schrijf je vandaag nog in en investeer in de toekomst van de jonge generatie! 🚀✨

📢 Laatste Kans: Schrijf je Nu In voor de Training van deze Zondag!

 

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!  We zien je graag aanstaande zondag! 🌟🚀

MEER INFORMATIE…..