fbpx

Wil jij ook samen aan de slag met leuke oefeningen om kinderen te ondersteunen bij het veerkrachtig(er) in het leven te staan?

Doe dan mee aan: 

‘Ik sta stevig”

De Facebook challenge voor professionals.

 

START: 

maandag 13 september om 9:00 uur

 

Wat is het doel

Door het ontvangen van leuke oefeningen kan je aan de slag met kinderen in zowel 1 op 1 situaties, in en groepssetting of in de klas om hen te versterken in de veerkracht en zelfvertrouwen.

Door mee te doen aan de challenge verwerf je weer extra oefeningen om te gebruiken en door met elkaar te delen kom je ook weer op allerlei alternatieve manier waarop je het in kan zetten.

Hoe werkt het

4 weken lang, twee keer per week, op maandag en woensdag, zet ik een oefening op facebook. Deze oefening is zo opgezet dat je hem in bovenstaande situaties kan gebruiken. 

Het is leuk om met elkaar te delen hoe je de oefeningen hebt uitgevoerd, de ervaringen ermee en aanvullingen erop.
Tussendoor zal ik ook zo nu en dan materialen delen die je kan gebruiken en het is ontzettend leuk als anderen dit ook willen doen.

Voor wie

Voor iedereen die met kinderen werkt. Dus psychologen, orthopedagogen, coaches, therapeuten maar ook leerkrachten, pedagogisch medewerkers, yoga instructeurs etc.

Vriendenprogramma

De oefeningen die ik deel zijn allemaal afkomstig vanuit het vriendenprogramma. Een programma ontwikkeld om kinderen en jongeren te versterken in hun veerkracht, angsten de baas te worden, neerslachtigheid aan te pakken en zelfvertrouwen te vergroten.