fbpx

Kinderpraktijk Mimosa: Kindercoach in Wassenaar, Leiden, Voorschoten en omgeving.

Als ouder wil je graag dat het goed gaat met jouw kind, dat het gelukkig is. Ondanks al je inzet kan het toch gebeuren dat het niet lekker gaat. Dat hij of zij bijvoorbeeld last heeft van onzekerheid, boosheid, angst of piekeren. Dit kan een gevoel van machteloosheid en verdriet bij het kind geven. De meeste ouders hebben niet het idee dat ze om hulp zouden kunnen vragen en voelen het als falen. De stap naar een psycholoog is vaak te groot en bovendien heb je vaak te maken met lange wachtlijsten. Een kindercoach kan jullie dan tijdelijk bij de hand nemen en helpen.

Wat houdt kindercoaching in? 

Als kindercoach in Wassenaar bied een laagdrempelige en kortdurende vorm van hulpverlening voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Kindercoaching is geen therapie, maar heeft wel dezelfde heilzame werking. Tijdens een kindercoachingstraject leren kinderen hun eigen kracht kennen waardoor ze steviger in hun schoenen staan en lekkerder in hun vel zitten. Een kindercoach leert een kind zichzelf te zijn, de eigen kwaliteit te (her)ontdekken en hiermee het zelfvertrouwen op een gezond niveau te brengen.

Ieder kind is uniek, heeft een andere hulpvraag en daarmee een andere werkvorm nodig. De kindercoach sluit de behandeling aan op het kind. Met verschillende vormen van spel (praten, luisteren, kijken en emoties voelen) wordt het kind verder geholpen. De begeleiding is laagdrempelig, vertrouwd, veilig en helend.

Schakel de hulp in van de kindercoach in Wassenaar

Ben je overtuigd van wat ik voor jou en je kind kan betekenen als kindercoach in Wassenaar? Neem dan gerust contact met me op voor het plannen van een intakegesprek.

Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek door in de agenda een geschikte dag en tijdstip aan te klikken.

Twee dagen daarna ontvang je een bevestiging van de afspraak en een intakeformulier in je mailbox.

Heb je vragen over wat ik voor jou en je kind kan betekenen als kindercoach in Wassenaar? Twijfel dan niet en neem gerust contact met me op door te bellen naar 06-11143590 of een e-mail te sturen naar info@kinderpraktijkmimosa.nl. Ik sta je graag te woord!