fbpx

Lezing emotionele ontwikkeling kind

Heb je een zoon/dochter in de leeftijd 0-10 jaar?

En zou je meer willen weten over de emotionele ontwikkeling van je zoon/dochter en hoe je je kind hier (nog) beter in kan ondersteunen? Of zou je graag wat meer handvatten willen hebben hoe je om kan gaan met de (heftige) emoties van je kind en hoe je je kind kan helpen bij het ontwikkelen van emotieregulatie en veerkracht? Misschien wil je graag informatie hebben over kinderen en angsten?


Kom dan naar de lezing 

“Tools & handvatten voor de emotionele ontwikkeling van je kind”

 zaterdag 14 maart 20.00-21:30 uur bij het Knooppunt in Voorschoten


Tijdens deze avond krijg je de volgende informatie:

  • hoe jij als ouder je kind op een opbouwende manier kan ondersteunen in het reguleren van zijn emoties en het kan helpen om weerbaarder te zijn.
  • Je leert hoe het brein van je kind werkt, waardoor jij als ouder je kind (nog) beter kan ondersteunen in zijn ontwikkeling en hoe je kan omgaan met (heftige) emoties van je kind
  • Daarnaast wordt er aandacht besteed aan angsten bij kinderen; wanneer is een angst passend bij de ontwikkeling en wanneer is het tijd om hulp te zoeken.

Na deze avond ga je naar huis met meer begrip over emoties bij kinderen, de ontwikkeling van het brein van kinderen, kennis over positief ouderschap en hoe je dit kan inzetten, tips en tricks in het ondersteunen van je kind bij emotieregulatie en angsten bij kinderen. Het zal meer rust geven in de opvoeding en voor jezelf als ouder.

Mocht je meer informatie willen hebben over positief ouderschap 1-op-1 coaching en/of de vriendentraining dan kan je deze avond ook je vragen hierover stellen.

De avond zal gegeven worden door:

Praktische informatie:

Wanneer: 14 maart 2020 om 20:00 uur
Kosten:
EUR 7,50 pp
Voor wie: Ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd 0-10 jaar
Waar: Christiaan Huygensstraat 10-C, Voorschoten

AANMELDEN KAN HIER

Aanmelden kan door hieronder de gegevens in te vullen. Kom je met z’n tweeën? Kies dan bij betaling voor EUR 15,-
Na de betaling ontvang je binnen 2 werkdagen een email met bevestiging van deelname.

Totaal: € -


Call Now Button