fbpx

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1575644600585{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”2384″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space][vc_column_text]

Kinderpraktijk Mimosa biedt nu ook online opvoedondersteuning.

Online opvoedingsondersteuning is een laagdrempelig vorm van ondersteuning. Als ouder(s) kan/kunnen je/jullie zelf het tijdstip en de vorm kiezen, dus telefonisch of via skype. Zeker voor ‘druk bezette’ ouders is online ondersteuning de ultieme oplossing.

Opvoedondersteuning

Bij opvoedondersteuning gaan we samen kijken naar waar de behoefte ligt; vragen omtrent de opvoeding, hoe je het beste je kind kan ondersteunen, maar ook hoe je met bepaald gedrag om kan gaan. Of heb je behoefte aan het versterkt worden in je rol als ouder.

Hieronder is een kleine opsomming van wat opvoedondersteuning je kan opleveren:

  • Rust in huis. Je hebt geleerd hoe je ruzies voorkomt, maar ook hoe je tijdens een conflict escalatie kunt voorkomen
  • Zelfvertrouwen als ouder. Je weet eindelijk welke koers je vaart. Dat geeft je rust, ontspanning en vertrouwen. Je kunt weer een stabiele basis zijn voor je kind.
  • Een beter contact met je kind. Je ervaart je kind als bereikbaar en je voelt verbinding. Jullie werken samen, zonder machtsstrijd.
  • Je heb weer plezier in het opvoeden. Ook al is het niet altijd leuk of makkelijk, je bent weer helemaal gelukkig met je taak als ouder.
  • Je leert een manier van communiceren, die verbindend werkt. Dit werkt niet alleen positief op de relatie met je kind, maar ook met anderen. Bijvoorbeeld met vrienden of op de werkvloer.
  • Meer rust voor jezelf, waarbij je je niet alleen vader/moeder voelt maar ook weer momenten voor jezelf kan creëren.

Eigen kracht

Met online opvoedingsondersteuning is het heel goed mogelijk om ouders instrumenten aan te bieden die hun eigen kracht stimuleren. We gaan samen op zoek naar waar je kracht ligt in je opvoeding en hoe je deze in kan zetten op de momenten dat het even niet lukt.
In plaats van de focus te leggen op het probleem, kijken ik naar waar je uit zou willen komen. We zoomen dus in op de positiviteit en niet zozeer op de negativiteit. Dit levert prachtige resultaten op!

Werkwijze

Online kan je een afspraak inplannen voor het intake gesprek. Je kan hierbij aangeven of de voorkeur uitgaat naar telefonisch of skype. Hierna stuur ik een intake formulier, welke ik graag uiterlijke 3 dagen voor het gesprek retour zou willen hebben. Tijdens het intake gesprek zullen we dieper ingaan op wat er speelt en samen doornemen waar de behoeftes liggen. Tevens zullen we bespreken hoeveel gesprekken ik nodig denk te hebben en naar aanleiding hiervan een pakket kiezen.

Pakketten

Er zijn 2 pakketten voor de online hulp:

Pakket 1:
– intake gesprek
– 5 skype/telefonische contacten van 75 minuten
– 2 opdrachten via email te ontvangen ter versterking van je ouderschap
Kosten: EUR 425,- incl materialen en btw

Pakket 2
– intake gesprek
– 8 skype/telefonische contacten van 75 minuten
– 2 opdrachten via email te ontvangen ter versterking van je ouderschap
– Het werkboek ” veerkracht ontwikkelen bij kinderen”
– Onbeperkt contact via de email ter ondersteuning
Kosten: EUR 710,- incl materialen en btw

Wil je liever losse afspraken in plaats van een pakket dan zijn dit de kosten:
– Intake: EUR 79,-
– Skype/telefonisch contact van 75 min: EUR 79
– Werkboek “Veerkracht ontwikkelen bij kinderen: EUR 7,50

Je kan hieronder direct een afspraak maken voor een intake gesprek[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]