fbpx
 
 

Werkboek veerkracht

Eindelijk eens een bruikbaar en inspirerend werkboek om samen te doen! Onze dochter vond het elke keer weer leuk om ermee aan de slag te gaan en heeft er zoveel van geleerd. 
Moeder van Julie, 8 jaar

Kinderen kunnen het gevoel hebben dat ze overmand worden door emoties. Ze vinden het lastig om hun gevoel een naam te geven en weten niet zo goed wat ze kunnen doen om zich weer beter te voelen. .

Ik heb een werkboek ontwikkeld voor kinderen (5-9 jaar) om hen te ondersteunen bij het (her)kennen van hun gevoelens, maar ook om hen te leren dat ze invloed hebben op wat ze voelen. De oefeningen hierin zijn oefeningen die ik al jarenlang gebruik in mijn werk en die hun effect hebben bewezen.

Dit werkboek is bedoeld om samen met een ouder/opa/opa/verzorger te doen. In het werkboek vind je uitleg, maar daarnaast zit het boordevol leuke oefeningen en tekenopdrachten.

Het werkboek helpt bij het ontwikkelen van veerkracht en het reguleren van emoties. Tevens geeft het jou als ouder/opvoeder ook handvatten hoe je je kind kan ondersteunen bij het omgaan met lastige momenten.

Je kan dit werkboek hieronder aanschaffen voor EUR 7,50

Na betaling kan je het werkboek (26 pagina’s) direct downloaden.

Heel veel plezier ermee!!

KOOP HET WERKBOEK DOOR HIER TE KLIKKEN. (Je wordt direct naar de betaal link doorgestuurd en daarna kan je het werkboek downloaden en printen)

Social Media

Sitemap

Contact

Social Media

Contact

Lenneke van der Aart
Kinder-en oudercoach
van Zuylen van Nijeveltstraat 163-A
2242 LD Wassenaar
info@kinderpraktijkmimosa.nl
06-11143590
kvk nr: 64590828

Call Now Button