fbpx

Opvoedparty lastig gedrag

De volgende thema avond staat gepland voor zaterdag 26 januari van 19:30-21:30 uur.

Wat is een OpvoedParty?

Een OpvoedParty is een bijeenkomst van ongeveer twee uur waar je met elkaar in gesprek gaat over opvoeding. Goed of fout is niet belangrijk in deze setting. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. Er is niemand die een ander de les gaat lezen tijdens een OpvoedParty.

De OpvoedParty draagt bij aan het versterken van de eigen kracht van opvoeders – Houriya Harrane, Versa Welzijn

Alle ouders hebben van tijd tot tijd vragen over de opvoeding. Een OpvoedParty is een laagdrempelige manier van opvoedingsondersteuning waarbij ouders elkaar kunnen ontmoeten om hun kennis en kunde te delen. Het voordeel is dat ouders niet allemaal zelf het wiel hoeven uit te vinden. Door de kleinschaligheid (maximaal 6 deelnemers) is er voldoende gelegenheid om ouders persoonlijk te benaderen. Na een OpvoedParty hebben ouders weer voldoende inspiratie opgedaan waar ze thuis mee aan de slag kunnen gaan.

Waarom OpvoedParty’s?

  • Omdat het delen en vergaren van kennis en informatie over de ontwikkeling van kinderen leidt tot meer ontspanning in de dagelijkse opvoeding.
  • Omdat veel ouders zich in hun eentje door de grote hoeveelheid beschikbare informatie over opvoeding heen ploeteren, zonder een antwoord te vinden op hun persoonlijke vragen.
  • Omdat ouders veel eigenWIJSheid hebben over hun kinderen die ze zelden met anderen kunnen delen. Anderen kunnen daarvan leren.
  • Omdat OpvoedParty’s ontspannend, gezellig, leuk en leerzaam zijn!

Praktische informatie:

Duur: 2 uur
Locatie: Het Knooppunt, Christiaan Huygenststraat 10-C in Voorschoten
Groepsgrootte: maximaal 5 deelnemers
Kosten: E27,50 pp of E50 per koppel.

Opvoedparty is een  initiatief Lunamare

Aanmelden kan hier

Naam kind
Leeftijd kind
Naam ouder
Telefoonnummer
Na aanmelding zal er binnen 2 werkdagen een bevestiging gestuurd worden.