fbpx

Oudercoaching helpt je weer op weg

Opvoeden is lang niet altijd makkelijk en kan soms hard werken zijn.  Er zijn talloze boeken en websites te vinden waarin precies staat uitgelegd hoe het moet. Maar geen van deze informatie is volledig op jouw situatie gericht, en het zijn vaak algemeenheden.

Ouderbegeleiding of opvoedondersteuning kan helpen om sturing te geven aan het ouderschap. De ontdekking wat je je kind(eren) allemaal te bieden hebt en waarin je kunt groeien, zijn een belangrijk onderdeel van de gesprekken.

We gaan samen op zoek naar wat er past bij jou als ouder en jullie als gezin. Het kan fijn zijn om eens een onafhankelijke sparringspartner te hebben waar je je zorgen kan delen en die met je mee kan denken.

Ouderbegeleiding of opvoedondersteuning kan je de nodige verheldering en tools aanreiken.
Samen gaan we op zoek naar een plan om de struikelblokken en problemen die voor jou als ouder moeilijk zijn aan te pakken, zodat ook jij met meer zelfvertrouwen kan opvoeden.

Tevens kan oudercoaching helpen om als partners nader tot elkaar te komen in de opvoeding. Dit kan soms veel strijd/spanningen opleveren die ook zijn weerslag hebben op het kind. Het kan prettig zijn eens met een onafhankelijk iemand te praten om zo met elkaar tot een afstemming te komen wat een ieder belangrijk vindt in de opvoeding.

Naast oudercoaching organiseer ik ook thema avonden. Klik hier voor meer informatie.

Maak direct een afspraak voor een INTAKE  gesprek. Kies in de agenda de datum en tijd die het beste uitkomt. Binnen 2 werkdagen zal er een bevestiging gestuurd worden, met daarin het intake formulier. Mochten er na het aanmelden vragen zijn, neem dan gerust contact op met mij door mij te bellen op 06-11143590.

Werkwijze en prijzen Voorwaarden Contact