fbpx
 
 

Lezing emotionele veerkracht bij kinderen

Heb je een zoon of dochter die het lastig vindt om ermee om te gaan als er iets even niet goed loopt, of die last heeft van (faal)angst, die zijn/haar emoties lastig kan reguleren, snel boos is of erg onzeker? Vind je zoon/dochter veel dingen eng/spannend? Of wil je meer weten hoe je je kind kan ondersteunen bij het leren omgaan met alle uitdagingen die op zijn/haar pad komen?

Kom dan naar de lezing over het ontwikkelen van emotionele veerkracht bij kinderen (5-12 jaar).

Emotionele veerkracht

Emotionele veerkracht is van essentieel belang voor kinderen om te ontwikkelen, want het leven komt met vele uitdagingen en sommige kinderen zijn sneller uit het veld geslagen dan anderen. Ze hebben bijvoorbeeld last van angsten (waaronder faalangst), worden snel heel erg boos, of juist erg verdrietig en kunnen dan neerslachtig zijn.

De informatieavond: donderdag 23 januari 20.00-21:30 uur in de bibliotheek van Wassenaar.

Tijdens deze avond krijg je informatie hoe jij als ouder kan ondersteunen bij het helpen ontwikkelen van veerkracht bij kinderen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan angsten bij kinderen; wanneer is een angst passend bij de ontwikkeling en wanneer is het tijd om hulp te zoeken.

Je krijgt tips en tricks om kinderen te helpen bij het meer zicht krijgen op hun gevoel en hoe gevoel en gedachten samen werken en om kinderen te stimuleren om spannende situaties aan te gaan.

Tevens zal er meer informatie gegeven worden over de vriendentraining.

Een training die is ontwikkeld voor kinderen om hen te helpen bij het ontwikkelen van een growth mindset, leren oplossingsgericht te denken, weerbaarheid en zelfvertrouwen te vergroten en angsten de baas te worden.

De avond zal gegeven worden door Lenneke van der Aart, kindercoach/kindertherapeut en trainer bij Kinderpraktijk Mimosa.

De kosten voor de avond bedragen EUR 5,- pp

Aanmelden kan hieronder;

Voor-en achternaam
Telefoonnummer
Met hoeveel mensen kom je?
Ik ontvang graag de nieuwsbrief

Social Media

Sitemap

Contact

Social Media

Contact

Lenneke van der Aart
Kinder-en oudercoach
van Zuylen van Nijeveltstraat 163-A
2242 LD Wassenaar
info@kinderpraktijkmimosa.nl
06-11143590
kvk nr: 64590828

Call Now Button