fbpx

 

Ben je op zoek naar meer balans in je leven of naar meer verbinding met jezelf en anderen? Wil je meer rust vinden in jezelf? Loop je aan tegen moeilijkheden in je relatie met je kinderen, partner of anderen? Heb je een burn-out of juist alleen maar behoefte aan zicht op een klein onderdeel van jezelf? Dan kan coaching je helpen  weer in balans te komen en in je kracht te staan.

 

Werkwijze

We starten met een INTAKE gesprek, waarbij we kijken naar wat er speelt, maar ook naar wie je bent. Hoe zit je in elkaar en wat vind jij belangrijk? Tevens bespreken we je coaching vraag: Welk doel wil je behalen en welke stappen horen hierbij.

In de gesprekken werk ik integratief. Het betekent concreet dat je tijdens je groeiproces niet alleen bezig zult zijn met je gedrag, maar ook met je onderliggende gedachten, je gevoelens, je wensen, je lichamelijke ervaringen, je drijfveren, je reacties op je omgeving.

Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt vooral af van wat er speelt en waar je behoefte aan hebt. De ervaring leert dat alleen een intake gesprek al genoeg kan zijn om beweging te creëren. Maar een gemiddelde is vaak rond de 6 a 7 coaching gesprekken.

De gesprekken vinden plaats bij jou thuis, of een andere locatie naar keuze. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat je het prettig vindt een stuk door het bos te lopen, of over het strand. We zullen samen afstemmen wat voor jou de prettigste plek is.

 

Kennismaken

Vind je het prettig om eerst een keer kennis te maken om te kijken of je je op je gemak voelt bij mij en of er een klik is? Neem dan vooral contact op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een telefonische kennismaking. Wil je direct van start met de coaching? Maak dan een afspraak voor een INTAKE gesprek.